Molenaars gezocht in het Wijthmense Buyten

26 juni 2024

We zijn op dit moment volop aan het bouwen in ons project Het Buyten. Goed nieuws. Op 2 juli gaat een nieuwe fase van start en komen er 24 nieuwe woningen in de verkoop van het 119 woningen tellende bouwplan van Loostad Vastgoedontwikkeling Apeldoorn en Kreator Groep Zwolle.

Het Buyten is een nieuwbouwwijk geïnspireerd op een oud dorp. Het wijkje is bezig een sfeer en uitstraling op te bouwen van een authentiek dorp en sluit daarmee helemaal aan bij de landelijke vibe van Wijthmen. De wijk wordt ruim opgezet, met kneuterige klinkerstraatjes en veel groen. En met typerende gebouwen, zoals een molen, smederij, een school met bijbehorende directeurswoning, een boerderij en een kapschuur. En alle voorzieningen van Zwolle en Dalfsen liggen om de hoek. In fase 2A zijn er drie van deze gave specials beschikbaar: De Directeurswoning, De Winkels en De Molen.

Het woningaanbod is divers, van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande villa’s en levensloopbestendige woningen met een bad- en slaapkamer op de begane grond. Duurzaam, comfortabel en eigentijds. Met een warmtepomp, zonnepanelen en gasloos ontwerp zijn de woningen helemaal klaar voor de toekomst. Er komen wadi’s voor het opvangen van overtollig regenwater, plekken waar insecten en vogels een thuis vinden en veel planten, gras en bomen, om hittestress te voorkomen. Meer weten over de volgende fase? Lees hier verder.

 

Naar het nieuwsoverzicht