Over ons

Weten hoe de vraag van bewoners verandert, werken en winkelen zich ontwikkeld en op welke plek en met welk pand waarde wordt gecreëerd.
Die context inspireert Kreator. Wij ontwikkelen (vastgoed)concepten met een haalbare businesscase. Niet alleen voor vandaag, maar toekomstvast.
Deze concepten worden ontwikkeld in gebouwde oplossingen,die passen in hun omgeving. Wij zijn graag de regisseur van het bouwproces.
Projectmanagement op tijd en binnen budget.

Onze rol

Kreator is een vastgoedbedrijf dat zich bezighoudt met alle strategische en managementaspecten, die nodig zijn om een vastgoedproject tot een goed einde te brengen. Van plan- en projectontwikkeling, het managen van het ontwerp- en realisatietraject.

Ontwikkelaars

Conceptbouwers

Of het nu nieuwbouw, herontwikkeling of transitie is, het gaat om een verleidelijk, creatief plan. In dit plan moeten ambitie, mogelijkheden, financiële haalbaarheid en draagvlak bij elkaar gebracht worden. Kreator combineert de skills die daarvoor nodig zijn. Vaak door samenwerking met marktdeskundigen en ontwerpers. Complexiteit vinden we uitdagend. Heel vaak verrassen we de klant, maar nooit met niet haalbare oplossingen.

Ontwikkelaars

Ontwikkelaars

Het moderne ontwikkelen is veel meer dan technisch uitwerken en het inkopen van de aannemers. De noodzakelijke onderzoeken en procedures vragen om kennis en ervaring. Financiering en afzet speelt vanaf het eerste moment. Door de vaak lange looptijd van projecten hebben we ook vaak te maken met betere en slechtere economische tijden binnen een project. Kreator beschikt over de relevante kennis en ervaring. Ontwikkelen doen we voor eigen rekening en risico, maar ook in de ‘gedelegeerde’ rol voor energie gebruikers en beleggers.

Regisseurs

“Management is the difference” schreef Mintzberg. Dat geldt zeker voor het hedendaagse bouwproces. De vele belangen, deskundigheden, regels en technieken vragen om een sterke dirigent voor het orkest. Ook in de bouw geldt dat één “valsspeler” de uitvoering grondig kan bederven. Wij beschikken over veel bewezen kennis en ervaring en waar nodig roepen we deze in bij één van onze vaste samenwerkingspartners.